menu

Ons table d’hôte menu bestaat uit een reeks kleine gerechten waarin we de beste en lekkerste ingrediënten van deze maand verwerken. Onze ingrediënten halen wij veelal van biologische telers uit de buurt en uit onze eigen moestuin. Om optimale versheid te kunnen garanderen, vragen we je minimaal 1 dag van tevoren te reserveren.

€ 47,50 per persoon

amuse
pompoen • geitenkaas • walnoot
makreel • spelt • courgette
keuze uit:
longhaas • polenta • spinazie
OF
tarbot • alouette aardappel • snijbiet
peer • parfait • sablé Breton

*vanwege grilligheden van seizoen, weer en versheid kunnen wijzigingen voorkomen.

menu vleesch & visch (op aanvraag)

Op aanvraag serveren we ook een 3-gangen menu met het beste aan vlees- en visproducten uit de streek, geflankeerd door biologische groenten van onze telers en uit eigen moestuin!

€47,50 per persoon

halve canner kreeft* • truffelhollandaise • salade

tournedos van blonde d’aquitaine (+/-250 gr.) • frieten • jus de veau / beurre de paris • seizoensgroenten

seizoensdessert

*zolang onze voorraad strekt, wij zorgen altijd voor een waardig alternatief.
Dit menu serveren wij enkel als er bij de reservering specifiek om gevraagd wordt, om te kunnen zorgen voor verse ingrediënten.