Lunch keuzemenu 42,50
andijvie • schapenyoghurt • Gouda gris (v)
OF
brioche • inktvis • paprika
=
asperge • bladerdeeg • ham*
OF
vis van de dag • asperge • hollandaise
=
tête de Moines • burrata • roodlof
OF
Tonkaboon-ijs • rabarber • citroen
* dit gerecht kan vegetarisch gemaakt worden.
A la carte (overdag en ’s avonds geserveerd)
Voorgerechten: | |
Huisgemaakte brioche belegd met: | |
gerookte paling met tuinkruiden en palingmayo | € 16 |
groene asperge, gepocheerd 6 Linden-ei, honing-mosterdhollandaise | € 13.5 |
bresaola, truffelmayo, gerookte parmezaan | € 14.5 |
gerookte zalm, crème fraîche en citroen | € 15 |
burrata met zoetzure cherrytomaat | € 14 |
serranoham crème fraîche en zoetzure komkommer | € 14.5 |
Andijvie millefeuille, schapenyoghurt, gouda gris (V) | € 13 |
Hoofdgerechten: | |
Bavette, truffelhollandaise | € 32.5 |
Dry aged entrecôte | € 37.5 |
Filet van tarbot | € 35 |
Vis van de dag | € 32.5 |
Groene asperge, gepocheerd 6 Linden-ei, peterseliehollandaise (V) | € 32.5 |
De hoofdgerechten serveren we met groentegarnituur, frites en sla | |
Nagerechten: | |
Dessert maandmenu | € 9 |
Dame blanche met slagroommousse, ijs van Ice Art, chocoladesaus | € 8 |
Kaasgerecht maandmenu | € 9 |
Kaasplank met panforte en stroop | € 10 |
Bolletje ijs naar keuze per bol | € 2 |
Vanille, stracciatella, mokka, citroen, framboos-verveine |
Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid van de ingrediënten.