de 6 linden lunch

overdag

Lunch keuzemenu 42,50

andijvie • schapenyoghurt • Gouda gris (v)

OF

brioche • inktvis • paprika

=

asperge • bladerdeeg • ham*

OF

vis van de dag • asperge • hollandaise

=

tête de Moines • burrata • roodlof

OF

Tonkaboon-ijs • rabarber • citroen

* dit gerecht kan vegetarisch gemaakt worden.

A la carte (overdag en ’s avonds geserveerd)

 
Voorgerechten: 
Huisgemaakte brioche belegd met: 
gerookte paling met tuinkruiden en palingmayo€ 16
groene asperge, gepocheerd 6 Linden-ei, honing-mosterdhollandaise€ 13.5
bresaola, truffelmayo, gerookte parmezaan€ 14.5
gerookte zalm, crème fraîche en citroen€ 15
burrata met zoetzure cherrytomaat€ 14
serranoham crème fraîche en zoetzure komkommer€ 14.5
  
Andijvie millefeuille, schapenyoghurt, gouda gris (V)€ 13
  
Hoofdgerechten: 
Bavette, truffelhollandaise€ 32.5
Dry aged entrecôte€ 37.5
Filet van tarbot€ 35
Vis van de dag€ 32.5
Groene asperge, gepocheerd 6 Linden-ei, peterseliehollandaise (V)€ 32.5
De hoofdgerechten serveren we met groentegarnituur, frites en sla 
  
Nagerechten: 
Dessert maandmenu€ 9
Dame blanche met slagroommousse, ijs van Ice Art, chocoladesaus€ 8
Kaasgerecht maandmenu€ 9
Kaasplank met panforte en stroop€ 10
Bolletje ijs naar keuze per bol€ 2
Vanille, stracciatella, mokka, citroen, framboos-verveine    

Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid van de ingrediënten.