de 6 linden lunch

lunch

Voorgerechten: 
Zeeuwse creuse per stuk€ 2,50
Halve kreeft (indien voorradig) met truffelhollandaise en zomersaladeDagprijs
Steak tartare met beurre de Paris en tramezzino€ 14
Toast paling met tuinkruiden en palingmayo€ 16
Gele biet met peterselie en labneh (V)€ 12
  
Hoofdgerechten: 
Diamanthaas  200gr€ 32,5
Dry aged dunne lende (4 weken gerijpt)€ 37,5
Hele kreeft (indien voorradig)Dagprijs
Vis van de dag€ 32,5
Deze gerechten serveren wij met sla en frites 
  
Nagerechten: 
Amandelkrul met melk-sorbet en kersen-sabayon€ 9
Dame blanche€ 8
Kaasplank met zadencrackers en stroop€ 10

Houtoven-pizza
Tussen 13:00 en 17:00 serveren wij pizza’s uit eigen houtoven, te bestellen zonder reservering.