Ons seizoensmenu bestaat uit 5, 6 of 7 kleine gerechten waarin we de beste en lekkerste producten van het moment verwerken. Onze ingrediënten halen wij veelal van biologische telers uit de buurt en uit onze eigen moestuin. Om optimale versheid te kunnen garanderen, vragen we je minimaal 1 dag van tevoren te reserveren.
5 gangen € 59 | 6 gangen € 66 | 7 gangen € 72.50
Courgette • gepekelde citroen • tomaat • geitenwrongel • aïoli • sumac
·
Huisgebakken brioche • kalfsoester • roquette • peterselie • gerookte parmezaan
·
Hokkaidopompoen • butternut dashi • zadencracker • lardo
·
Shiso perilla • langoustine • jalapeñocrème • borage *
·
Mossel • boterboon • rammenas • bacon
·
Pas de bleu • druivenmost • Tête de moines • postelein**
·
Mais pannacotta • horchata anglaise • sorbet van fragoladruif • maismallow
wijzigingen voorbehouden.