Deze gerechten serveren wij zowel voor lunch als diner, zolang de voorraad strekt.
Daarom vragen wij u bij het reserveren aan te geven dat u van het à la carte menu wilt bestellen.
Voorgerechten: | |
Carpaccio van runderhaas met truffelmayonaise | € 13 |
Huisgemaakte brioche gerookte paling met tuinkruiden en palingmayo | € 16 |
Huisgemaakte brioche kreeft met hollandaise/dragonmayo | € 16 |
Huisgemaakte brioche bresaola, truffelmayo, gerookte parmezaan | € 15 |
Huisgemaakte brioche portobello, truffelmayo, duxelles | € 14 |
Pompoen cantharel veldsla truffel (V) | € 13 |
Knolselder portobello vin jaune (V) | € 13 |
Aardpeerbouillon, huisgemaakte creme fraiche, rucola (V) | € 9 |
Tartaar van hert, champignon, red blue beurre blanc | € 14 |
Hoofdgerechten: | |
Bavette, keuze uit bearnaise of truffelhollandaise | € 32.50 |
Dry aged entrecôte (4 weken gerijpt) | € 37.50 |
Halve kreeft, choronsaus, frisse salade (indien voorradig) | Dagprijs |
Filet van tarbot | € 35 |
Vis van de dag | € 29.50 |
Varkenswang | € 29.50 |
Puntarella, 63 graden eidooier, maitake, spinazie, bietenblad, aardappel-ricottagnocchi, kruidenkarnemelksaus (V) | € 32.50 |
De hoofdgerechten serveren we met frites en sla, behalve het vegetarische hoofdgerecht | |
Nagerechten: | |
Dessert van het zesgangenmenu | € 9 |
Dame blanche met slagroommousse, ijs van Ice Art, chocoladesaus | € 8 |
Kaasplank met panforte en stroop | € 10 |
Bolletje ijs naar keuze per bol | € 2 |
Vanille, stracciatella, mokka, caramel, framboos-verveine |