à la carte

Deze gerechten serveren wij zowel voor lunch als diner, zolang de voorraad strekt.

Daarom vragen wij u bij het reserveren aan te geven dat u van het à la carte menu wilt bestellen.

Voorgerechten: 
  
Carpaccio van runderhaas met truffelmayonaise€ 13
Huisgemaakte brioche gerookte paling met tuinkruiden en palingmayo€ 16
Huisgemaakte brioche kreeft met hollandaise/dragonmayo€ 16
Huisgemaakte brioche bresaola, truffelmayo, gerookte parmezaan€ 15
Huisgemaakte brioche portobello, truffelmayo, duxelles€ 14
Pompoen cantharel veldsla truffel (V)€ 13
Knolselder portobello vin jaune (V)€ 13
Aardpeerbouillon, huisgemaakte creme fraiche, rucola (V)€ 9
Tartaar van hert, champignon, red blue beurre blanc€ 14
  
Hoofdgerechten: 
Bavette, keuze uit bearnaise of truffelhollandaise€ 32.50
Dry aged entrecôte (4 weken gerijpt)€ 37.50
Halve kreeft, choronsaus, frisse salade (indien voorradig)Dagprijs
Filet van tarbot€ 35
Vis van de dag€ 29.50
Varkenswang€ 29.50
Puntarella, 63 graden eidooier, maitake, spinazie, bietenblad, aardappel-ricottagnocchi, kruidenkarnemelksaus (V)€ 32.50
  
De hoofdgerechten serveren we met frites en sla, behalve het vegetarische hoofdgerecht 
  
Nagerechten: 
Dessert van het zesgangenmenu€ 9
Dame blanche met slagroommousse, ijs van Ice Art, chocoladesaus€ 8
Kaasplank met panforte en stroop€ 10
Bolletje ijs naar keuze per bol€ 2
Vanille, stracciatella, mokka, caramel, framboos-verveine