à la carte

Deze gerechten serveren wij zowel voor lunch als diner, zolang de voorraad strekt.

Daarom vragen wij u bij het reserveren aan te geven dat u van het à la carte menu wilt bestellen.

Voorgerechten: 
Zeeuwse creuse met yuzu kosho, per stuk€ 2,50
Halve kreeft (indien voorradig) met truffelhollandaise en zomersaladeDagprijs
Steak tartare met beurre de Paris en tramezzino€ 14
Toast paling met tuinkruiden en palingmayo€ 16
Andijvie met schapenyoghurt en rozemarijn-kaas (V)€ 12
  
Hoofdgerechten: 
Diamanthaas  200gr€ 32,5
Dry aged dunne lende (4 weken gerijpt)€ 37,5
Hele kreeft (indien voorradig)Dagprijs
Vis van de dag€ 32,5
Deze gerechten serveren wij met sla en frites 
  
Nagerechten: 
Aardbeiroomijs  met lievevrouwebedstro en hibiscus-meringue€ 9
Dame blanche€ 8
Kaasplank met zadencrackers en stroop€ 10